18 januar, 2007

Jan-Aage Torp

Dette her er en ganske tvilsom mann! Får frysninger på ryggen bare jeg ser det erkekristne, skinnhellige trynet hans.

Dette er for øvrig mannen som mente at OL i Athen ikke ville bli noe av, fordi han hadde bedt til guden sin om det. Senere, etter arrangementet (som tross iherdig bønn ble prikkfritt gjennomført), gikk denne gudsmannen ut og tok på seg æren for at det gikk bra likevel. Han forstår ikke hvorfor hans og titusener av andre kristnes bønner om å avlyse OL ikke ble besvart, men "bøyer seg i støvet for Guds allmakt og suverenitet".

Pastor Torp fremstår som selve stjerneeksemplet på hva kristendommen kan gjøre med et sårbart, skrøpelig menneskesinn. Slike vrangforestillinger burde kvalifisere til lukket avdeling og tung medisinering, men han går merkelig nok fremdeles ute blant normale mennesker! Gi mannen en tvangstrøye og en munnkurv før han skader seg selv enda mer enn han allerede har gjort!

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Helge said...

Godt sagt!

En annen ting jeg liker er at du nevner paragraf 142 øverst.

14:26  
Blogger Andreas said...

Takk! Denne posten var en del av en våkenatts forsøk på å få litt mer blasfemiliknende skriverier inn her, siden bloggen heter det den gjør. Det kvalifiserer neppe til en blasfemitiltale, det skal som kjent litt til for at det skal skje, men pastor Torp fortjener det verste. Mange tror han er en "ekstremist", men han er vel skremmende nok mer mainstream. Noe konservativ mainstream, kanskje, men likevel.

12:42  

Legg inn en kommentar

<< Home