16 november, 2006

A matter of life and death




Jeg vil absolutt anbefale Iron Maidens siste album, "A matter of life and death". Glitrende gitarsoloer, tunge, deilige trommer og en Bruce Dickinson som får det til å gå kaldt nedover ryggen av fryd. Det sies at dette er det beste jernjomfruene har begått siden legendariske "The number of the Beast", og det er ikke vanskelig å si seg enig.

Dette er rett og slett herlig!

Etiketter:

6 Comments:

Blogger z said...

velkommen etter

16:02  
Blogger Andreas said...

Takker! Har ikke tenkt å konkurrere med deres Heavy Metal søndag, som alltid er like bra å lese. Har fått mange gode tips derfra. Får for øvrig gratulere med denne sidens første kommentar!

16:16  
Blogger Andreas said...

Sorry, det heter selvsagt Metal Søndag...

16:42  
Blogger z said...

all metal er heavy metal i bunn og grunn, så det er ingen big deal

20:46  
Blogger z said...

siden jeg ikke har noe bedre å gjøre akkurat nå kan jeg spørre om hvor mange gode tips du har fått av metal søndag

23:22  
Blogger Andreas said...

Først og fremst Candlemass, men også Manowar, Electric Wizard og Darkthrone. Når jeg får tid går jeg gjennom arkivet deres og laster ned litt av alt. Har ikke hatt tid til å gjøre så mye av det ennå.
Var forresten på Iron Maiden-konserten i Bergen torsdag, det var fantastisk bra! Hadde egentlig ikke billett, men en bekjent av en kompis (som ikke hadde latt noen anledning gå fra seg til å gjøre oppmerksom på at han skulle dit) hadde en billett han ikke ble kvitt. Han ringte kl. 18 og lurte på om jeg ville være med... (Oppvarmingsbandet Trivium gikk på scenen kl. 20...)

00:33  

Legg inn en kommentar

<< Home